Татьяна
Всім тунець!
Тунець - риба з унікальним хімічним складом, смаком і відтінком філе, більш схожим на м'якоть тварин. Тонкий аромат, неповторний ніжний присмак не залишать байдужим навіть найвибагливішого гурмана. У чому особливості "морський телятини" та як правильно приготувати, читайте в нашій статті.
Малосольний лосось "Гравлакс" по-норвезькі
Один з найстаріших рецептів засолки лосося - гравлакс. Удосконалимо класичний рецепт і додамо цедру цитрусових і коньяк.
Шашлик з креветок у гранатовому соку
Ми вирішили спробувати вишуканий соус для маринаду креветок на основі гранатового соку. Цікава подача у вигляді шашлику на шпажках здивує сім'ю і друзів.
Дикий кижуч - реальність чи мрія?
Часто під назвою "дика риба", магазини пропонують аквакультуру, вирощену на рибних фермах. Давайте розбиратися, чи справді такий поганий штучно вирощений кижуч і як правильно обрати делікатес.
Вітаємо з 8 березня!
Маленькі радощі у Великий піст
Щоб не зашкодити фізичному здоров'ю під час Великого посту, слід заздалегідь підготуватися до заборон у їжі. Чи можна їсти рибу та морепродукти?
Ароматний пиріг з червоною рибою та броколі
Зігрітися в морозні вечори допоможе ароматний та ситний пиріг з делікатесною червоною рибою.
Букет із риби - хіба таке можливо?
Букет з риби - оригінальний і корисний подарунок. Як перетворити ласу рибку на неповторний презент, розповімо у цій статті.
Стейки форелі у вершковому соусі
Сьогодні приготуємо дуже ситну та насичену за смаком страву. У головній ролі - неперевершені та соковиті стейки форелі.
Вічне питання: сьомга або лосось
Заплуталися, чим відрізняється лосось від сьомги? У цій статті розповімо, на які хитрощі йдуть маркетологи, а ви раз і назавжди визначитеся, яку рибу купувати.
Червона ікра - смачний подарунок
Губитеся в здогадах, що б такого подарувати, щоб побачити щиру радість в улюблених очах? Пропонуємо безпрограшний варіант - баночку червоної ікри.
Вітамінний салат з м'ясом криля
Даруємо рецепт на мільйон: мінімум інгредієнтів - максимум користі, поживності та свіжості. Тоді розпочинаємо - готуємо морський салат з насиченим та оригінальним м'ясом криля.