Соуси

Перець горошок
Перець горошок

Перець горошок, він же соус із зеленим перцем, він же Salsa a la Pimienta Verde. Цей популярний європейський соус можна приготувати й самому, в домашніх умовах. Але набагато простіше купити готовий соус Salsa a la Pimienta Verde, щоб з його допомогою зробити ваші страви більш різноманітними та цікавими на смак. Традиційно він більше підходить для страв європейської кухні, тому до курки каррі, наприклад, його подавати не варто. А ось м'ясні страви, приготовані за знайомим нам рецептами, будуть відмінно поєднуватися з соусом із зеленим перцем.

0 грн

Соус Baresa Pesto
Соус Baresa Pesto

Одним з найбільш затребуваних в Італії соусів вважається песто (pesto). Також він знайшов шанувальників гарної їжі по всьому світу. Гурмани цінують його незвичайний, ні на що не схожий смак, а кулінари готують з ним безліч страв. Відома італійська фірма Baresa пропонує спробувати класичний соус Pesto alla Genovese. На сьогоднішній день його можна купити і в Україні.

0 грн

Соус Baresa Pesto Rosso
Соус Baresa Pesto Rosso

З зеленим, класичним соусом песто ми вже давно знайомі. Але є й інший його різновид, не менш цікавий - Pesto Rosso. Цей соус має червоний колір за рахунок того, що в його склад входять томати. Соус Baresa Pesto Rosso - високоякісний продукт італійської компанії Baresa, зроблений з найсвіжіших продуктів високої якості. Тим, хто вже спробував Baresa Pesto, неодмінно треба оцінити смак Pesto Rosso - смак справжньої кухні Середземномор'я. Термін зберігання: у відкритому вигляді при кімнатній температурі не більше 5 днів.

0 грн

Соус Barilla Amatriciana
Соус Barilla Amatriciana

Італійці можуть нескінченно фантазувати на тему складу томатних соусів. Ця країна подарувала світу безліч смачних добавок до різних страв. І один такий соус, Barilla Amatriciana, ви сміливо можете поставити до себе на стіл. Соус Amatriciana (Аматрічіана) - один з традиційних соусів Італії, при приготуванні якого важливу роль відіграють не тільки стиглі і свіжі помідори, але й якісний бекон і червоний перець чилі. Термін зберігання у відкритому вигляді при кімнатній температурі - не більше 5 днів.

0 грн

Соус Barilla Arrabbiata
Соус Barilla Arrabbiata

Arrabbiata (Арраббьята) - один з традиційних італійських соусів, відомих всьому світу. Він припаде до смаку тим, хто любить гострі, насичені смаки. Повний гарячого південного сонця та гострих спецій, соус Arrabbiata стане відмінним доповненням до багатьох страв, порадує ваших близьких і друзів. Соус Arrabbiata від компанії Barilla готується за старовинними традиціями, зі свіжих інгредієнтів, без додавання консервантів. Спробуйте його з різними стравами, урізноманітнівши повсякденне меню або доповнивши святкове.

0 грн

Соус Barilla Basilico
Соус Barilla Basilico

Цей італійський соус відноситься до числа класичних. Поєднання стиглих помідорів і свіжого зеленого базиліка роблять Barilla Basilico бажаним гостем на святковому і повсякденному столі. Страви, подані з ним, особливо різноманітна паста, тільки виграють в смаку. Barilla Basilico користується заслуженою любов'ю у гурманів усього світу. Створений в Італії за перевіреними роками рецептами, сьогодні він продається скрізь, в тому числі і у нас, в Україні.

0 грн

Соус Barilla Bolognese
Соус Barilla Bolognese

Назвою соусу болоньєзе мало кого зараз здивуєш - з ним наші кулінари знайомі більше, ніж з багатьма іншими соусами сонячної Італії. Його також готують на основі помідорів, і відносять до класики гастрономії, яка не втрачає своэъ актуальності. Багато хто навіть готує болоньєзе самостійно, проте, в наше швидкісне століття, простіше купити баночку готового томатного соусу Barilla Bolognese. Так ви прискорите приготування ваших улюблених страв і порадуєте себе і своїх близьких людей.

0 грн

Соус Barilla Contadina
Соус Barilla Contadina

Barilla Ragu Contadino створений на основі томатів, м'яса і червоного вина. Італія - країна помідорів і винограду, тому додавання вина в соуси не викликає подиву. Кращі продукти йдуть на переробку, щоб на вашій кухні з'явився насичений соус Ragu Contadino. Ніяких консервантів та інших шкідливих інгредієнтів, тільки перевірена якість від торгової марки Barilla - спробуйте цей соус, і ви напевно захочете купити його ще не раз.

0 грн

Соус Barilla Montanara
Соус Barilla Montanara

Цей соус менше відомий у наших краях, у порівнянні з такою класикою, як просто томатний соус або болоньєзе. Однак в Італії його дуже люблять за цікавий смак. Його створює додавання до помідорів ковбасок, білого вина і грибів. Спробувавши один раз Barilla Ragu Montanaro, ви напевно захочете готувати з ним знову і знову. А ваші гості будуть приємно здивовані новим смаком ваших страв.

0 грн

Соус Barilla Olive
Соус Barilla Olive

Для любителів оливок соус Olive від італійського виробника Barilla стане цікавим кулінарним відкриттям. З його допомогою ваші страви стануть ще більш смачними та насиченими. Весь секрет у тому, що в основі цього соусу лежать не тільки улюблені італійцями томати, але й не менш популярні в цій країні оливки. Аромати Середземноморського узбережжя, смак літа - все це ви зможете відчути, купивши і спробувавши соус Barilla Olive. Він готується за традиційним рецептом і не містить консервантів.

0 грн

Соус Barilla Pesto alla Genovese Knorr
Соус Barilla Pesto alla Genovese Knorr

Італія славетна своїми різноманітними соусами, і одним з таких, які відомі по всьому світу, вважається соус песто. Його готують із зеленого листя базиліка, оливкової олії та сиру пекоріно, також додаючи насіння пінії або горіхи кеш'ю або волоські горіхи. Приставка до назви Pesto alla Genovese походить від Генуї, що знаходиться в регіоні Лігурія. Саме в цих краях здавна готували соус песто. Перші офіційні згадки про нього зустрічаються в письмових джерелах 1865 року, але в цілому кулінарні історики вважають, що його готували ще в Римській імперії. Соус Pesto alla Genovese від відомої торгової марки Knorr - це гарантія якості на вашому столі. Насичений смак цього песто, приготованого з свіжих якісних продуктів, подарує вам справжнє гастрономічне задоволення.

0 грн

Соус Barilla Provola
Соус Barilla Provola

Під теплим південним сонцем Італії дозрівають помідори, щоб потім перетворитися на безліч томатних соусів, якими відома ця країна. Один з них - соус Barilla Provola, від відомої італійської марки. Він стане відмінним доповненням до будь-якої страви, в якій є макаронні вироби.

0 грн

Соус Barilla Ricotta
Соус Barilla Ricotta

Простота і вишуканість - ось складові успіху соусу Barilla Ricotta. Італійці, створюючи свої шедеври кулінарії, вирішили додати до стиглих томатів вершковий сир рікотта, і в результаті такого незвичайного симбіозу отримали чудовий ніжний соус. Як і всі інші соуси торгової марки Barilla, томатний соус з рікоттою готується тільки з натуральних свіжих інгредієнтів, з дотриманням усіх вимог рецептури, і без додавання консервантів.

0 грн

Соус Biffi
Соус Biffi

Класичний томатний соус завжди доречний на нашому столі. Він стане відмінним доповненням до десятка страв, урізноманітнить повсякденне меню та привнесе яскраві фарби в застілля. Одним з таких соусів, створеним з найсвіжіших томатів за класичними рецептами, є італійський соус Biffi.

0 грн

Соус De Cecco
Соус De Cecco

Италия страна  пестрая и многогранная с вековыми кулинарными традициями. Именно эту пеструю палитру  итальянских блюд  и преподносит нам соус  De Cecco.

0 грн

Соус De Cecco Arrabbiata
Соус De Cecco Arrabbiata

До числа традиційних соусів Італії відноситься arrabbiata (аррабіата). Вона готується на основі томатів, гострого червоного перцю, часнику та оливкової олії, без будь-яких консервантів або ароматизаторів. Поціновувачі всього гострого обов'язково повинні спробувати соус De Cecco Arrabbiata від сімейної компанії De Cecco, яка ось уже більше 130 років виробляє пасту та соуси. Дбайливо передаючи старовинні традиції та рецепти, ця компанія завоювала любов покупців у всьому світі. Термін зберігання після відкриття банки - у холодильнику протягом 3 днів.

0 грн

Соус De Cecco Basilico
Соус De Cecco Basilico

Поєднання помідорів і зеленого базиліка - одне з найсмачніших в світі. Згадайте літні дні, коли можна купити або зірвати з грядки свіжий томат, додати до нього листочки базиліку та, наприклад, сир моцарелла, і отримати відмінну закуску. Але якщо можливості купити свіжі продукти немає, то на допомогу завжди прийде томатний соус з базиліком. De Cecco Basilico - один з продуктів італійської компанії з більш ніж 130-річною історією. Шеф-кухар De Cecco, Хайнц Бек, також володіє своїм рестораном, який отримав високу нагороду - зірку Мішлен. Це говорить про те, що продукти від De Cecco обов'язково варто спробувати, щоб відчути неповторний смак соусу преміум класу.

0 грн

Соус De Cecco Bolognese
Соус De Cecco Bolognese

Італія дбайливо зберігає рецепти своїх страв, зокрема, соусів. З покоління в покоління передаються напрацювання, які були створені сторіччя тому, а на сьогоднішній день користуються заслуженою популярністю у всього світу. Таким є і рецепт соусу болоньєзе. Для нього потрібні свіжі помідори та м'ясний фарш. Такий соус можна приготувати і самостійно, але найчастіше простіше купити готовий, особливо від перевіреної роками марки. Соуси відомої італійської фірми De Cecco давно вже користуються любов'ю гурманів усього світу. De Cecco Bolognese належить до числа тих соусів, які обов'язково варто спробувати. Гарантуємо, що вам захочеться купити його ще не раз.

0 грн

Соус De Cecco Pomodoro
Соус De Cecco Pomodoro

Класичним томатним соусом на нашому столі вже нікого здивувати. Зате якістю - цілком можна. Італійці вже багато років вирощують прекрасні томати, які йдуть на приготування різноманітних соусів. Щоб подумки перенестися в сонячну Італію, можна просто купити баночку соусу з томатів, які вирощувалися на тамтешніх полях. Італійська компанія De Cecco пропонує тільки високоякісні продукти. Шеф-кухар компанії, Хайнц Бек, створює чудові соуси, які будуть щодня радувати вас на вашому столі. Спробуйте соус De Cecco Pomodoro і переконайтеся в цьому.

0 грн

Соус De Cecco Verdure
Соус De Cecco Verdure

Італійська компанія De Cecco (Де Чекко) існує з 1886 року. Головний її продукт - різноманітна консервація, в тому числі й соуси. У їх число входить також соус De Cecco Verdure, в якому помідори поєдналися з іншими овочами. Щоб подарувати собі шматочок сонячної Італії, не обов'язково відразу їхати туди. Іноді досить відкрити баночку смачного італійського соусу, додати його до італійської пасти - і відмінні враження гарантовані.

0 грн

Показано 1 по 20 з 23 (Всього сторінок 2)

Соуси з давніх часів вже стали невід'ємною частиною кулінарії, вони роблять смак багатьох страв більш яскравим та більш насиченим. Соуси готують з найрізноманітніших інгредієнтів. Велике різноманіття існує серед соусів на томатної основі, які так люблять в Італії. Воно й не дивно, адже в цій країні вирощується багато помідорів. Соуси з них готують з грибами, оливками, сирами, базиліком, часником та іншими добавками. Дуже популярний останнім часом у нас традиційний італійський соус песто, який готують з базиліка, оливкової олії, сиру пекоріно та горіхів кешью. Ці та інші соуси, наприклад, табаско, пропонує своїм покупцям наш магазин «Рибка». Кожен соус має свій насичений унікальний смак та набір корисних речовин. Якщо не зловживати соусами, то можна зробити свій стіл різноманітніше, а здоров'я міцніше. Спробуйте справжні італійські соуси, завжди в магазині «Рибка»!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.