Соуси
Соуси з давніх часів вже стали невід'ємною частиною кулінарії, вони роблять смак багатьох страв більш яскравим та більш насиченим. Соуси готують з найрізноманітніших інгредієнтів. Велике різноманіття існує серед соусів на томатної основі, які так люблять в Італії. Воно й не дивно, адже в цій країні вирощується багато помідорів. Соуси з них готують з грибами, оливками, сирами, базиліком, часником та іншими добавками. Дуже популярний останнім часом у нас традиційний італійський соус песто, який готують з базиліка, оливкової олії, сиру пекоріно та горіхів кешью. Ці та інші соуси, наприклад, табаско, пропонує своїм покупцям наш магазин «Рибка». Кожен соус має свій насичений унікальний смак та набір корисних речовин. Якщо не зловживати соусами, то можна зробити свій стіл різноманітніше, а здоров'я міцніше. Спробуйте справжні італійські соуси, завжди в магазині «Рибка»!