Сири

Cир з трюфелями
Cир з трюфелями

Приголомшливе смакове поєднання сиру і трюфелів нікого не залишить байдужим. Ці два інгредієнти тільки підкреслюють смакові якості один одного. Цей сир приготований за класичним рецептом та неймовірно корисний.

1

345 грн

Cир з трюфелями Moliterno al tartufo
Cир з трюфелями Moliterno al tartufo

Приголомшливе смакове поєднання сиру і трюфелів нікого не залишить байдужим. Ці два інгредієнти тільки підкреслюють смакові якості один одного. Цей сир приготований за класичним рецептом та неймовірно корисний.

345 грн

Сир Bergader
Сир Bergader

Блакитний сир з цвіллю Bergader (бергадер) - продукт однойменної баварської компанії Bergader, приготований з коров'ячого молока, та відомий на весь світ. Не в останню чергу своєю славою він зобов'язаний іншому відомому сиру - рокфору. Офіційно відомо, що бергадер був придуманий як заміна рокфору. І хоча спершу це призвело до численних судових позовів від виробників знаменитого французького сиру, німці продовжили випускати бергадер, і досягли в цьому небувалих успіхів. На сьогоднішній день сир Bergader продається в 50 країнах світу, і користується величезною популярністю не тільки в рідній Німеччині, але і в Австрії, Великобританії, Італії, Іспанії, а також країнах Східної Європи. Тепер і ви можете спробувати цей знаменитий пікантний сир. Його можна подати на стіл як самостійно, в якості закуски до вина або пива, а можна приготувати з ним безліч цікавих страв.

0 грн

Сир Brie
Сир Brie

Французький сир брі (Brie) відомий з незапам'ятних часів, сліди його походження губляться в середніх віках. Спочатку він був лише королівським сиром, а з плином часу став доступний для всіх - і сам став королем сирів. Брі відноситься до числа м'яких сирів. У класичному варіанті його готують з непастеризованого коров'ячого молока, однак існують варіації і з інших видів молока. Часто під назвою «брі» мають на увазі його різновиди. Але ми будемо говорити про класичний сир.

0 грн

Сир Caciocavallo
Сир Caciocavallo

Сир зі складною для нашого вуха назвою качокавалло (Caciocavallo) історично родом з Греції, але з часом настільки серйозно влаштувався в кулінарії Італії, що тепер асоціюється тільки з цією країною. Це зрілий вид сиру, який має форму мішечка, з гострим та пряним смаком. Також у продажу можна зустріти копчений качокавалло. Сир Caciocavallo - головка вагою 1,5-2 кг.

0 грн

Сир Caciotta al Tartufo
Сир Caciotta al Tartufo

Сирні гурмани обов'язково оцінять сир Caciotta al Tartufo (качотта аль тартуфо, качотта з трюфелем), завдяки тонкому аромату цього відомого гриба та яскравому солонувато-солодкому смаку. Качотту з трюфелем готують із суміші коров'ячого та овечого молока. Це один з тих італійських сирів, які відносяться до числа делікатесних та унікальних. Його обов'язково оцінять ваші гості, коли ви подасте його з вином при зустрічі, або ваші родичі, отримавши бутерброд з сиром і чашечку міцної кави на сніданок. Італійська група компаній TreValli Cooperlat Group, яка виробляє Caciotta al Tartufo, має в своєму підпорядкуванні 2500 фермерів, які працюють в 7 регіонах Італії. Вона була заснована в 1982 році, і з того часу є одним з лідерів ринку, поставляючи свою молочну продукцію в різні точки своєї країни і в інші країни.

0 грн

Сир Fol Epi
Сир Fol Epi

Французький непресований сир, який виробляють з непастеризованого коров'ячого молока. Випускають у формі невеликих кіл. Зверху сир вкритий золотисто-коричневою скоринкою і посипаний пшеничним борошном.

235 грн

Сир Fol Epi
Сир Fol Epi

Французький непресований сир, який виробляють з непастеризованого коров'ячого молока. Випускають у формі невеликих кіл. Зверху сир вкритий золотисто-коричневою скоринкою і посипаний пшеничним борошном.

0 грн

Сир Grana Padano
Сир Grana Padano

Якщо такий сир, як пармезан, у нас вже давно добре знають, то до назв «парміджано реджано» і «грана падано» ще не дуже звикли. Вся справа в тому, що ці два сиру, по суті, і є пармезаном, просто остання назва - французького походження і більш збірна. Між собою ці сири - близькі «родичі», досить схожі зовні і за смаком, але все-таки мають відмінності, зокрема, грана падано більш маслянистий. Спробуйте італійський сир грана падано (Grana Padano) - шматочок світової кулінарної історії.

0 грн

Сир Grana Padano (18-26 міс)
Сир Grana Padano (18-26 міс)

Сир Grana Padano (грана падано) відноситься до категорії найбільш твердих сирів. Його та парміджано реджано зазвичай називають загальним словом «пармезан». Ці два сиру, хоч і є близькими «родичами», мають ряд відмінностей. Грана падано витримується менше за часом, його смак більш маслянистий та менш гострий. Зі справжнім італійським твердим сиром можна приготувати безліч смачних страв, але особливо він добре смакує з фруктами, горіхами та вином. Сир грана падано, витриманий понад 18-20 місяців, відноситься до третього ступеня зрілості. Можна сказати, що серед інших варіантів він найбільш смачний, цікавий та незвичайний. Спробуйте справжній італійський сир тривалої витримки! Витримка 16-24 міс. Ваговій. У вакуумній упаковці.

1

210 грн

Сир Mascarpone
Сир Mascarpone

Італійський м'який сир Mascarpone (маскарпоне) завоював любов гурманів в усьому світі, в тому числі і в нашій країні. Він має м'яку, кремоподібну консистенцію, яка дозволяє готувати з ним найрізноманітніші страви, від закусок до десертів. Саме з маскарпоне готують відомий десерт тірамісу. Спробуйте сир маскарпоне, доставлений до вашого столу прямо з Італії. 250 грам.

35 грн

Сир Mascarpone
Сир Mascarpone

До числа найвідоміших та популярних у всьому світі італійських сирів відноситься Mascarpone (маскарпоне). Разом з фетою та рікоттою він входить до числа пастоподібних сирів, а готується на основі не молока, як звичайний сир, а досить жирних вершків. Якщо ви хоч раз спробували маскарпоне в чистому вигляді або у складі знаменитого тірамісу - вам обов'язково захочеться купити його знову. Адже цей ніжний трохи солодкуватий м'який сир справжній витвір кулінарного мистецтва.

0 грн

Сир Pamigo
Сир Pamigo

Класичний твердий сир Pamigo (паміго) відноситься до числа італійських сирів з давньою історією. Його смак свого часу швидко завоював шанувальників у всьому світі. Цей сир підходить для найрізноманітніших страв, від простих бутербродів до рецептів високої кухні. Знавці порівнюють смак сиру паміго з такими сирами, як гауда, пармезан та едам. Представлений в нашому магазині сир Pamigo є продуктом німецької компанії Bayernland. Існуючи на ринку з 1930 року, ця баварська компанія пропагує такі цінності, як стабільність, відповідальність, чесність та відкритість для партнерів та співробітників. Якість продуктів, що випускаються Bayernland, високо цінується у всьому світі. Умови зберігання: при температурі від +8 до +10 С.

0 грн

Сир Parmigiano Reggiano
Сир Parmigiano Reggiano

Парміджано-реджано (Parmigiano-Reggiano) - це італійський твердий гранульований сир, більше відомий нам як «пармезан». Втім, ця назва - французького походження, і під ним «ховається» також інший сир, грана падано. Обидва вони готуються з коров'ячого молока та визрівають протягом довгих місяців, і в результаті виходять дуже твердим, такими, що їх треба не різати, а колоти. Однак, є ряд характерних ознак, за якими можна розпізнати, який сир перед вами. Парміджано-реджано витримується довше, і на смак буде більш цікавим. Оптимальний термін його витримки - 24-30 місяців. Саме сир з витримкою 30 місяців вам пропонує купити магазин «Рибка». Спробуйте один з найславетніших сирів Італії - справжній пармезан.

0 грн

Сир Parmigiano Reggiano
Сир Parmigiano Reggiano

Всі ми знаємо такий сир, як пармезан, але мало хто в курсі, що насправді ця назва об'єднує декілька схожих сирів. Зокрема, грана падано та парміджано-реджано. При цьому у них є кілька важливих відмінностей, які впливають на смак, аромат та ціну кожного сиру. Парміджано-реджано (Parmigiano-Reggiano) - італійський твердий гранульований сир, який варили, але не пресували. Його готують з коров'ячого молока та дають визріти на протязі довгого часу. Найкращим вважають парміджано-реджано, який визрівав протягом 24-30 місяців. Він буде розсипчастим, але не сильно твердим, з насиченим і складним смаком. Саме такий сир ви можете купити у нашому магазині. Парміджано-реджано - один з сирів, який має відзнаку Denominazione di Origine Protetta (D.O.P.), і це означає, що його походження захищено законодавчо. Сир Parmigiano-Reggiano. Витримка 24 місяці.

3

240 грн

Сир Parmigiano Reggiano
Сир Parmigiano Reggiano

Пармезан - відомий у всьому світі італійський сир, який існує ще з давніх часів. Однак, насправді, пармезаном називають не один конкретний вид сиру, а відразу декілька. Їх об'єднує тривала витримка, дуже щільна структура, за рахунок якої сир легко кришиться, пікантний смак та яскравий аромат. Найчастіше під «пармезаном» мають на увазі грана падано або парміджано-реджано. Парміджано-реджано (Parmigiano-Reggiano) відноситься до категорії твердих гранульованих сирів, які готуються з коров'ячого молока. Його довго варять, але не пресують, та довго витримують. Пробувати парміджано-реджано можна вже після 8-12 місяців витримки, однак, найбільш смачним вважається той, який пролежав 24-30 місяців. Особливо у гурманів цінується цей сир 10-річної витримки. У нашому магазині ви можете купити сир Parmigiano-Reggiano з витримкою 24 місяці.

0 грн

Сир Pecorino Canestrato
Сир Pecorino Canestrato

Пекоріно - італійський сир з овечого молока. Pecora по-італійськи означає «вівця», звідси і назва сиру. Пекоріно багатий на незамінні амінокислоти, вітамінами груп A, B, PP, С, Е, кальцій та фосфор, що робить сир дієтичним продуктом. Пекоріно виготовляється в декількох регіонах Італії та відрізняється великою різноманітністю.

220 грн

Сир Philadelphia
Сир Philadelphia

Номер один серед вершкових сирів в усьому світі - так можна описати сир Philadelphia (філадельфія). І нехай він веде свою історію не з початку століть, як деякі з сирів, але в популярності їм не поступається. Сир філадельфія готують з коров'ячого молока та вершків, з максимально якісних інгредієнтів і без шкідливих добавок. За рахунок цього він зберігається недовго, максимум 14 днів у закритому вигляді. Один з найвідоміших виробників цього сиру, який працює з 1928 року, це Kraft Foods Inc. Саме їх продукцію ви можете придбати в нашому магазині, щоб насолодитися ніжним вершковим смаком. Характерна овальна коробочка в біло-сірих тонах добре знайома українським гурманам. Існують також інші варіанти філадельфії, з натуральними добавками у вигляді часнику, зелені, солодкого перцю і спецій. Кількість страв, які можна приготувати з цим сиром, дуже різноманітна. Потіште себе та близьких, купивши до столу сир Philadelphia.

0 грн

Сир Ricotta
Сир Ricotta

Один з найбільш ніжних сирів на планеті - це рікота (ricotta). Його винайшли в Італії ще до початку нашої ери, і до цього дня італійці пишаються цим своїм кулінарним досягненням. Рікоту готували з молочної сироватки, яка залишалася після виробництва інших сирів - справжнє безвідходне виробництво. Цей ніжний сир добрий для приготування як солодких, так і солоних страв. Спробуйте справжню рікоту італійського походження та переконайтеся в цьому.

0 грн

Сир Нарцис Карпат Селиська сироварня
Сир Нарцис Карпат Селиська сироварня

Сир «Нарцис Карпат» готують на Закарпатті, на Селиській сироварні. Це напівтвердий сир, вироблений за швейцарською технологією. Ціна вказана за 1 кг. Вага 1 шт приблизно 400-500 грам  Сир має яскравий, пряний смак з легкою приємною гіркуватістю. Термін дозрівання – 180 діб. Термін зберігання – 90 діб при температурі не більше + 2-5 °С.

400 грн

Показано 1 по 20 з 29 (Всього сторінок 2)

Сир – один з найпопулярніших молочних продуктів в усьому світі. Кількість його видів величезне, існують тверді, м'які, розсільні сири, а також кисломолочні та сироваткові. У нашому магазині «Рибка» ми пропонуємо різні високоякісні сири з Італії, зокрема, такі види, як парміджано реджано, горгонзола, качокавалло, грана падано, фоль епі, брі, бергадер, качотта аль тартуфо, паміго, маскарпоне, пекоріно, філадельфія, рікота, камамбер та інші. Кожен з них має свій унікальний смак та набір корисних речовин. З сиром можна готувати величезну кількість страв, від салатів до десертів та соусів, він гарно смакує в якості закуски до вина, з горіхами та фруктами.

Як і будь-який інший молочний продукт, сир багатий на кальцій та фосфор, а також на білок, вітаміни А, D, РР, Е, групи В. Вживаючи в їжу сир, ми підтримуємо на потрібному рівні стан наших зубів і кісток, шкіри та м'язів, нервової , імунної, репродуктивної та зорової систем. Йод, що міститься в сирі, сприяє здоров'ю щитовидної залози, цинк підтримує в тонусі м'язи, а ненасичені жирні кислоти позитивно впливають на серцево-судинну систему, синтез гормонів, захищають від запальних процесів. Завдяки своєму складу, сир корисний для людей різного віку. Спробуйте кращі італійські сири в магазині «Рибка»!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.