Lemberg
Ікряний Будинок Лемберг/Lemberg Lebensmittel GmbH – це компанія, яка була заснована в 2002 році в Німеччині. Спочатку це був маленький ікряний цех у Берліні та магазин при ньому. Головна ставка при створенні була зроблена на розвиток власної інфраструктури, яка дозволить переробляти, розфасовувати та розсилати всю продукцію компанії. На сьогоднішній день Ікряний Будинок Lemberg займає одне із значущих місць серед інших великих постачальників ікри в Європі. Підприємство отримало всі необхідні ліцензії міжнародного стандарту. Незалежність від інших компаній у всіх питаннях дає можливість керівництву та співробітникам підприємства бути впевненими в тому, що товар, який отримає покупець, буде якісним та дійде вчасно. Великий асортимент ікри та інших супутніх продуктів найкращої якості здатний задовольнити всі найвищі вимоги клієнтів. Поставки відбуваються протягом усього року.
На сьогоднішній день у компанії є власне виробництво, на якому відбувається переробка та закрутка ікри (останнє – автоматизований процес), є професійне холодильне обладнання. Технології обробки ікри привезені генеральним директором Русланом Вольновим зі стажування у Канаді. Усю сировина, що надходить до компанії, добувають перевірені постачальники з Північної Америки та Канади, виключно в екологічно чистих районах.
Чимало уваги Ікряний Будинок Lemberg приділяє і своєму іміджу, зокрема, упаковці продукції. Баночки з ікрою оформлені як невеликі барильця, що дає можливість продукту бути впізнаним з перших секунд. Крім того, компанія неодноразово брала участь у різних міжнародних виставках продуктів харчування, розширюючи кількість потенційних покупців.
Ікра
«За нашими цінами ікру можна їсти ложками» – один з девізів, який проголошує Ікряний Будинок Lemberg. Не тільки незмінно відмінна якість ікри від цієї компанії дозволяє їй бути однією з лідерів ринку, але і доступні для покупців ціни.
Червону ікру видобувають з диких тихоокеанських лососів різних видів, спійманих на Алясці та в Канаді.
Чорну ж ікру компанія отримує з осетрових ферм, розташованих в різних країна Європи. Це пов'язано з тим, що вилов диких осетрів практично повністю заборонений, винятком є американський осетер, ікру якого везуть з промислових районів річки Міссісіпі в США. Варто відзначити, що «фермерська» ікра нічим за смаком не відрізняється від «дикої». Головним чином на фермах можна побачити розведення таких видів, як російська і сибірський осетер.
На баночках з осетрової ікрою компанії Lemberg обов'язково є етикетка з номером CITES, яка є гарантією того, що осетер був спійманий абсолютно законно, а також на ній зазначений постачальник, час і місце вилову риби.
Риба
В асортименті Lemberg Fisch GmbH – близько 150 сортів різної риби, свіжої, замороженої, копченої та солоної, як морський, так і прісноводної. Використовуючи регіональні спеції та олії, працівники коптильного цеху Lemberg Fisch GmbH готують чудові делікатеси як з риби власного виробництва (цех знаходяться поруч з озерами місцевості Шпреевальд), так і з морської та океанічної риби, яку сюди спеціально привозять. Цю продукцію коптять з використанням дубової та букової тріски, не застосовуючи штучних добавок або барвників.
Рибна продукція Lemberg Fisch GmbH упаковується в вакуум, а також за технологією модифікованого газового середовища, при використанні якої товари не втрачають свій зовнішній вигляд, не деформуються, зберігають свою вагу, аромат і смак.
Приклади продукції
• Ікра лососева кети, горбуші, кижуча, нерки
• Осетрова (чорна) ікра
• Ікра форелі
• Ікра тріски консервована та сушена в смужках
• Ікра минтаю
• Ікра щуки
• Ікра оселедця
• Ікряна продукція: ікряний крем з горбушою та ікрою тріски, ікряний крем з креветками, ікрою мойви та тріски
• Рибні продукти: тунець в олії, риб'ячий жир в капсулах, печінка тріски, набір з сьомги, скумбрії та есколару холодного копчення, тихоокеанський лосось (горбуша) у консервах