Оливки

Оливки зел з/кост (великі)
Оливки зел з/кост (великі)

Оливки зелені c кісточками. Зелені оливки - це продукт окультуреного виду олійного дерева, оливи європейської, які були зібрані та відібрані для консервації на найперших етапах дозрівання плодів.

0 грн

Оливки зелені великі (500 грам)
Оливки зелені великі (500 грам)

Оливки зелені великі (500 грам). Знайомі нам зелені оливки - плоди оливкового дерева, які дозрівають в певний період, а якщо провисять довше на гілках, то стануть маслинами (тобто чорного кольору). Цей продукт давно вже став незмінним компонентом багатьох святкових і повсякденних страв на наших столах. Всього існує більше 300 сортів оливок, найвідомішими з них є ті, що ростуть в Греції. Самі греки готують з них масу приголомшливих страв, здатних потішити будь-якого гурмана.

0 грн

Оливки чорн з/кост в'ялені
Оливки чорн з/кост в'ялені

Оливки чорні  кісточками, в'ялені - це плоди оливкового дерева, зібрані на самих пізніх етапах дозрівання, мають специфічний солоний смак. Від оксидованих натуральні чорні оливки відрізняються кольором і наявністю кісточки, тому що є занадто м'якими для її вилучення.

0 грн

Показано 1 по 3 з 3 (Всього сторінок 1)

Оливки і маслини – це плоди одного й того ж дерева, оливи європейської, однак, деякі вважають їх різними. Вся справа в тому, скільки ці плоди провисіли на дереві та наскільки дозріли. Зелені плоди збирають у жовтні та називають оливками, чорні – в грудні та називають маслинами. І той, і інший продукт, добре смакують як у якості самостійної закуски, так і в якості інгредієнта для цілого ряду страв. Багато хто любить піцу з оливками або маслинами, їх додають в певні види хліба (наприклад, чіабату), супи (наприклад, солянку), м'ясні страви, пироги, салати, пасту, рис, роблять з ними бутерброди.

Користь від оливок безсумнівна. Завдяки своєму складу вони зміцнюють стінки кровоносних судин, знижують рівень холестерину в крові, що сприяє запобіганню утворенню в судинах тромбів, профілактиці захворювання атеросклерозом, позитивно впливають на роботу печінки, шлунково-кишкового тракту, нервової системи. В оливках містяться такі корисні для організму людини речовини, як залізо, калій, магній, кальцій, йод, фосфор, олеїнова кислота, антиоксиданти та вітамін Е. Оливки містять всього лише 100 калорій на 100 грамів продукту, отже, їх можна їсти, не боячись набрати зайву вагу.

Замовляйте зелені та чорні оливки високої якості, прямо з Італії, в нашому магазині «Рибка»!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.