Оцет

Оцет Balsamico di Modena
Оцет Balsamico di Modena

0,5 л. Оцет Balsamico di Modena - це кисло-солодка приправа, винайдена в італійському місті Модена. Бальзамічний оцет найбільш витончений, багатий на смакові ноти, та традиційно високо цінується серед харчових оцтів.

45 грн

Оцет Ponti Aceto Balsamico di Modena
Оцет Ponti Aceto Balsamico di Modena

0,5 л. Оцет Ponti Aceto Balsamico di Modena отримує, шляхом довготривалої ферментації в дерев'яних бочках з різноманітних сортів дерева, свій характерний густий та насичений аромат, що здатен проникати усюди. Виготовляється за рецептом, який було винайдено у Модені в 1064 році.

45 грн

Показано 1 по 2 з 2 (Всього сторінок 1)

Бальзамічний оцет відноситься до числа кулінарних приправ, які люблять використовувати шеф-кухарі в ресторанах, оскільки він має цікавий незвичайний смак та може по-справжньому прикрасити різні страви. Його варто спробувати всім, щоб переконатися в його якостях. Бальзамічний оцет був придуманий в Італії, в провінції Модена, і тому кращі види звуться Balsamico di Modena. Це кисло-солодкий соус, який готують з виноградного сусла, а потім витримують в дерев'яних бочках від трьох і більше років. Чим довше витриманий бальзамічний оцет, тим він цікавіший за смаком і, зрозуміло, дорожче. Цю приправу найчастіше використовують в якості заправки для салатів, але також варто спробувати його з м'ясними стравами, морепродуктами, пармезаном, полуницею, і багатьма іншими продуктами. Навіть просто вмочати в нього хліб – вже смачно.

Бальзамічний оцет багатий на вітаміни А, С та групи В, такі мікроелементи, як залізо, кальцій, калій та фосфор. Вживаючи цей оцет в їжу, можна запобігти захворюванням серця, онкологічним захворюванням, поліпшити мозкову діяльність, зміцнити нервову систему, стимулювати травлення. Спробуйте справжній бальзамічний оцет з Італії, провінції Модена, в нашому магазині «Рибка»!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.