Краб камчатський натуральний (390 г)
Paralithodes camtschaticus
М'ясо камчатського краба. Натуральний преміум продукт. Без консервантів. Перша фаланга ЕКСТРА.
Делікатес. Цього краба, якого цінують в усьому світі за вкрай смачне дієтичне м'ясо, також називають камчатським. Його ловлять біля берегів Камчатки та Аляски, у водах Тихого океану та Берингового моря. М'ясо королівського краба не тільки смачне, але й дуже корисне, наприклад, при недокрів'ї та поганому зорі.
ОписКамчатський краб (лат. Paralithodes camtschatica). Консервований камчатський краб - це дуже корисні та смачні ласощі. Завдяки унікальній технології виробництва консервів вдається максимально зберегти всі корисні речовини та смак крабового м'яса. У виробництві крабових консервів використовується тільки натуральне м'ясо камчатського краба, великі делікатесні частини краба (1-ша і 2-га фаланга), виловленого на Камчатці або в Баренцевому морі. У консервованому крабі не використовуються консерванти, барвники та підсилювачі смаку. М'ясо краба консервоване - повністю натуральний продукт, що складається з м'яса краба у солонуватому розсолі.
М'ясо камчатського краба у власному соку має неповторний смак, прекрасні дієтичні властивості та простоту приготування, адже фаланги вже очищені та готові до вживання.
Кінцівки краба можна купити практично в будь-якому спеціалізованому магазині. Споживачі цінують це м'ясо за його м'який делікатесний смак, легкість у приготуванні, а також широку сферу застосування. З кінцівок краба готують велику кількість найрізноманітніших та смачних страв, а основним способом приготування є варіння в підсоленій воді. Крабове м’ясо цінують за його високу калорійність, насиченість різними поживними речовинами та вітамінами, яких дуже не вистачає сучасним людям. І найбільш поживне м'ясо знаходиться саме у кінцівках краба. Використовують його для приготування салатів, других страв, супів та інших делікатесів.
Купити камчатського краба з доставкою. Магазин морепродуктів «Рибка».
У нас тільки свіжі морепродукти! Купити морепродукти у магазині «Рибка».
Харчова цінність і хім. складМ'ясо краба вважається делікатесом в усьому світі. У ньому мало жиру, зате багато білка, йоду, заліза, вітамінів, амінокислот. Вжите в їжу м'ясо камчатського краба несе користь для мозку, підвищує зір, допомагає при захворюваннях серцево-судинної системи, недокрів'ї, бере участь в синтезі ДНК.
У готовому вигляді м'ясо дуже ніжне, соковите та трохи солодкувате на смак. Камчатського краба можна подавати до столу у відвареному вигляді з різними соусами, а також смажити, додавати його м'ясо в салати, до макаронних виробів.
Склад: м'ясо краба, вода питна, сіль кухонна.
100 г продукту містять: білок 10,2 г, жири 0,6 г, вуглеводи 1,2 г. Калорійність 51 ккал. Термін зберігання не більше 24 місяців при температурі від -0 С до + 18 С, продукт не містить консервантів, готовий до вживання.
Группа атрибутов | |
Стан продукту | Консервований, Охолоджений |
Тип упаковки | Скляна банка |