Соус Barilla Arrabbiata
Arrabbiata
Arrabbiata (Арраббьята) - один з традиційних італійських соусів, відомих всьому світу. Він припаде до смаку тим, хто любить гострі, насичені смаки. Повний гарячого південного сонця та гострих спецій, соус Arrabbiata стане відмінним доповненням до багатьох страв, порадує ваших близьких і друзів.
Соус Arrabbiata від компанії Barilla готується за старовинними традиціями, зі свіжих інгредієнтів, без додавання консервантів. Спробуйте його з різними стравами, урізноманітнівши повсякденне меню або доповнивши святкове.
ОписСоус Arrabbiata готують з восьми видів стиглих томатів, наповнених теплом італійського сонця, гострого червоного перцю чилі та часнику. Його неповторний смак робить Arrabbiata одним з числа найбільш популярних соусів в Італії. Консистенція густа, смак і аромат - насичені.
Barilla Arrabbiata відмінно підійде до різної пасті, але особливо він добре смакує з пенне рігате (penne rigate). Цей вид пасти має ребристу поверхню, яка дозволяє утримувати соус всередині та на поверхні. Також цей соус підійде до страв з овочів, риби або м'яса, до піци або лазаньї. Його гострота додасть будь-якій страві пікантності. Соус можна використовувати, просто трохи розігрів, а в якості додаткового інгредієнта можна додати дрібно посічену зелень - петрушку або базилік.
Харчова цінність і хім. складКалорійність - 58 кКал,
Білки - 1,4 г,
Жири - 3,1 г,
У тому числі поліненасичені жирні кислоти - 0,3 г,
Вуглеводи - 5,2 г,
У тому числі цукор - 4,5 г,
Харчові волокна - 2 г.
Мінеральні речовини:
Натрій - 0,4 мг.