Фаршировані кільця кальмара у клярі

Кільця кальмара, які улюблені багатьма за простоту приготування, прийнято подавати просто обсмаженими в клярі. Але існують також інші блюда, які допоможуть розкрити смак кальмара, зберігаючи його соковитість і поживні речовини.

Для приготування страви необхідно

  • 400 г заморожених кілець кальмарів в клярі;
  • 200-300 г рибного фаршу або крабового м'яса;
  • 2 помідори;
  • 100-150 г сиру (твердого сорту або «моцарелла»);
  • 1 яйце;
  • зелень петрушки і кропу;
  • рослинна олія.

Рецепт приготування

  1. Для початку обсмажуємо кільця кальмарів в клярі у киплячій рослинній олії до золотого кольору.
  2. Знімаємо кільця і перекладаємо на деко, змащене маслом, кільце до кільця.
  3. В середину кожного кільця додаємо рибний фарш (або дрібно порізане крабове м'ясо), перемішаний зі збитим яйцем.
  4. Запікаємо при температурі 180 градусів протягом 7-8 хвилин, потім дістаємо деко, на кільця кладемо порізаний кружальцями помідор, зверху натираєм сир (або кладемо кружальця моцарели) і посипаємо зеленню.
  5. Ставимо в духовку ще на 3-4 хвилини, доки не розплавиться сир. Готово!

 

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.