Кальмари в гострому томатному соусі

Кальмари в гострому томатному соусі - простий рецепт незвичайної та смачної страви.

Інгредієнти

  • кальмари - 3 шт.;
  • томатний соус - 250 г;
  • часник - 2 зубчика;
  • перець чілі (сухий) - 1 ч.л.;
  • вино напівсолодке біле - 0,2 стакан;
  • оливкова олія - 50 мл;
  • цибуля зелена - 1 пучок;
  • сіль – 1/2 ч.л.;
  • перець чорний мелений - за смаком.

Спосіб приготування

  1. Кальмарів розморозити, очистити від плівки і промити, нарізати кільцями або довгими смужками.
  2. У розігріту пательню додати оливкову олію, обсмажити протягом 2 хвилин перець чілі та подрібнений часник.
  3. Влити у пательню вино і томатну пасту, прогріти одну хвилину.
  4. У соус викласти кальмарів та нарізану зелену цибулю, тушкувати на вогні 3-4 хвилини.

 

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.