Кільця кальмара у клярі з часниковим соусом

Смажені кільця кальмара популярні через  простоту у приготуванні, їх любить багато людей по всьому світу. Для різноманітності смаку кільця подаються з різними соусами, але найбільш вдалим і популярним залишається часниковий соус. Смак кальмара відкривається з іншого боку, а за рахунок часнику посилюється робота рецепторів.

Для приготування страви необхідно

  • 500 р заморожених кілець кальмарів в клярі;
  • 1 лимон;
  • 3 зубчики часнику;
  • 200 г майонезу;
  • 3 ст. ложки сметани;
  • зелень петрушки і кропу;
  • рослинна олія.

Рецепт приготування

  1. Для початку обсмажуємо кільця кальмарів в клярі у киплячій рослинній олії протягом 2-3 хвилин з обох боків до золотистого кольору.
  2. Знімаємо кільця з вогню і перекладаємо на серветку, щоб видалити надлишки масла.
  3. Кільця мають трохи охолонути, ми в той час готуємо соус: вичавлюємо зубчики часнику в майонез, додаємо сметану, пару крапель лимонного соку. За смаком додаємо дрібно нарізану зелень.
  4. Кільця кальмара подаються на листі салату з часниковим соусом і шматочками лимона.

 

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.