Кільця кальмарів у клярі

Кільця кальмарів у клярі - це простий рецепт смачної та корисної страви.

Інгредієнти

  • кільця кальмарів - 400 г;
  • борошно - 150 г;
  • пиво світле - 200 мл;
  • яйце - 1 шт.;
  • сіль – 1/2 ч.л.;
  • рослинна олія для фритюру - 200 мл.

Спосіб приготування

  1. У миску налити пиво, додати яйце, борошно і сіль за смаком. Ретельно перемішати. Тісто має бути по консистенції подібне до рідкої сметани.
  2. Розігріти масло для фритюру на середньому вогні. Кожне кільце кальмара занурити в кляр, потім занурити в киплячу олію на кілька хвилин до утворення золотистої скоринки.
  3. Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню. Вона добре поєднується з солодким луком і томатним соусом.

 

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.