Риба по-неаполітанські

Риба по-неаполітанські

22.09.2013 Рецепти

Інгредієнти:

• Серіола (жовтохвіст) - 500 г;

• Вермут - 3 ст.л.;

• Цибуля ріпчаста - 1 шт.;

• Зелений перець - 1 шт.;

• Помідори - 500-600 г;

• Томатний сік - 0,5 ст.;

• Базилік - 0,5 ч.л.;

• Зелень петрушки - 2 ст.л.;

• Перець чорний мелений;

• Сіль.

Приготування:

Серіолу обробити, вимити, розібрати на філе, та нарізати на порційні шматочки.

Овочі нарізати.

У сковороду або сотейник вилити вермут і обсмажити в ньому цибулю до золотистого кольору. Після цього додати інші овочі і спеції. Тушкувати на повільному вогні до тих пір, поки помідори і перець не стануть м'якими.

Викласти рибу до овочів і тушкувати до повної готовності.

Подавати блюдо разом з вермутом.

Смачного!

Теги: сериола лакедра желтохвост

Коментарі

Ваш коментар:

    Погано           Добре
Примітка: HTML не підтримується!
Захисний код
Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.