Риба по-неаполітанські
Інгредієнти:
• Серіола (жовтохвіст) - 500 г;
• Вермут - 3 ст.л.;
• Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
• Зелений перець - 1 шт.;
• Помідори - 500-600 г;
• Томатний сік - 0,5 ст.;
• Базилік - 0,5 ч.л.;
• Зелень петрушки - 2 ст.л.;
• Перець чорний мелений;
• Сіль.
Приготування:
Серіолу обробити, вимити, розібрати на філе, та нарізати на порційні шматочки.
Овочі нарізати.
У сковороду або сотейник вилити вермут і обсмажити в ньому цибулю до золотистого кольору. Після цього додати інші овочі і спеції. Тушкувати на повільному вогні до тих пір, поки помідори і перець не стануть м'якими.
Викласти рибу до овочів і тушкувати до повної готовності.
Подавати блюдо разом з вермутом.
Смачного!