Салат «Айсберг» з креветками
Інгредієнти
Свіжі помідори - 2 штуки (або 1 великий);
Крабові палички - 10 шт. (можна використовувати також крабове м'ясо);
Свіжий огірок - 1 штука;
Морква - 2 штуки;
Яйця - 4 штуки;
Кукурудза консервована - 1 банка;
Креветки - 200-300 грам;
Майонез.
Спосіб приготування
1. Підготувати інгредієнти.
2. Креветки зварити, дати охолонути, очистити.
3. Яйця зварити, очистити від шкаралупи. Зварити моркву. Помідори помити, розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати соломкою, викласти на дно салатниці, змастити майонезом (ефектно салат буде виглядати і на великій плоскій тарілці).
4. Нарізати соломкою крабові палички.
5. Викласти їх на помідори.
6. Третій шар - огірок, нарізаний соломкою, його слід змастити майонезом.
7. Моркву також слід нарізати соломкою (це четвертий шар).
8. Останній шар - подрібнені яйця (його слід змастити майонезом).
9. Зверху прикрасити салат консервованою кукурудзою та креветками.
10. Поставити в холодильник на пару годин.
Смачного!