Суп «Дари моря»

У багатьох блюдо під назвою «суп» поєднується з повсякденним, простим, нехитрим курячим бульйоном, наповненим макаронами, гречкою, рисом і т.д. Але перші страви теж можуть бути вишуканими, з їх допомогою теж можна дивувати, вражати і задовольняти витончені запити кулінарного гурмана. До даної категорії перших страв, безумовно, можна віднести суп з морепродуктами - «Дари моря».

Для приготування такої страви необхідно використовувати

  • 0,5 кг. морського коктейлю, стільки ж очищених креветок (королівських);
  • мідії - 0,5 кг;
  • морська капуста - 2 банки;
  • консерви з форелі і нерки - по 1 баночці;
  • сметана і скибочки лимона - за смаком;
  • посолити – при бажанні.

Рецепт приготування

  1. Для початку необхідно закип'ятити 2 л води.
  2. У киплячу воду слід додати морський коктейль і мідії, все посолити.
  3. Утворену суміш з морепродуктів потрібно довести до кипіння і варити протягом 15 хвилин.
  4. По закінченню зазначеного часу, у відвар слід додати морську капусту, очищені королівські креветки і консервовану рибу.
  5. Далі необхідно дочекатися, доки суміш закипить, і варити ще близько 7-10 хвилин.
  6. Готовий суп потрібно прибрати з вогню, накрити кришкою і дати трохи настоятися.
  7. Блюдо слід подавати до столу зі сметаною і скибочками лимона.

 

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.