Жюльєн з морепродуктами

Жюльєн, не дивлячись на своє французьке походження, вже давно став досить популярним блюдом. У більшості назва цієї страви явно асоціюється з запеченими в сметані куркою або грибами. Але мало кому відомо, що жюльєн можна приготувати і з морепродуктами. Ось як це зробити.

Для приготування страви необхідно

  • 400 р замороженої суміші морській коктейль;
  • сметана - 200 г;
  • цибулина (невелика) - 1шт.;
  • рослинна олія - 3 ст. ложки;
  • борошно - 1 ст. ложка;
  • тертий сир - 100 г;
  • сіль за смаком.

Рецепт приготування

  1. Для початку морський коктейль необхідно обдати окропом і порізати у формі соломки.
  2. Після цього цибулину необхідно подрібнити і обсмажити разом з морепродуктами на сковороді з рослинним маслом (не більше 5 хвилин).
  3. Не припиняючи процес обсмажування, на пательню необхідно додати борошно і сметану.
  4. Отриману суміш необхідно тушкувати, регулярно помішуючи, на повільному вогні, доки не загусне соус, після чого - посолити і прибрати з вогню.
  5. Коли маса трохи охолоне, її необхідно розмістити у спеціальні форми для жюльєну, посипати попередньо натертим сиром і запікати в духовці при температурі 180-200C до утворення золотистої скоринки.

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.