Жюльєн з морепродуктами

00:30

500

Основна страва

Середземноморська

1-2

Жюльєн з морепродуктами

22.04.2015 Рецепти

Інгредієнти

Жюльєн, не дивлячись на своє французьке походження, вже давно став досить популярним блюдом. У більшості назва цієї страви явно асоціюється з запеченими в сметані куркою або грибами. Але мало кому відомо, що жюльєн можна приготувати і з морепродуктами. Ось як це зробити.

Кроки приготування

1 Для початку морський коктейль необхідно обдати окропом і порізати у формі соломки.
2 Після цього цибулину необхідно подрібнити і обсмажити разом з морепродуктами на сковороді з рослинним маслом (не більше 5 хвилин).
3 Не припиняючи процес обсмажування, на пательню необхідно додати борошно і сметану.
4 Отриману суміш необхідно тушкувати, регулярно помішуючи, на повільному вогні, доки не загусне соус, після чого - посолити і прибрати з вогню.
5 Коли маса трохи охолоне, її необхідно розмістити у спеціальні форми для жюльєну, посипати попередньо натертим сиром і запікати в духовці при температурі 180-200C до утворення золотистої скоринки.

Теги: гребінці кальмари мідії морський гребінець м'ясо мідій морський коктейль креветки

Про автора

Author

Author

Коментарі

Ваш коментар:

    Погано           Добре
Примітка: HTML не підтримується!
Захисний код
Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.