Бичок азовський в'ялений без шкури
Gobiidae
Бичок азовський в'ялений без шкури. Власне виробництво на березі Азовського моря. Запакований у пакети по 500 грам.
Ціна за 500 грам.
Одна з найулюбленіших закусок до пива - в'ялені бички. Однак, ніщо не заважає їх їсти просто так. Головне тут, щоб бички були правильно приготовлені.
ОписВ'ялений бичок. Без шкури.
Бичок-кругляк, найпоширеніший вид бичків Азовського моря, смакує у будь-якому вигляді. Часто його в'ялять, щоб потім вжити як закуску до пива. Зовні м'ясо бичка стає золотисто-жовтого кольору, консистенція - м'яка та ніжна, прозора на вигляд.
Якщо раптом колір в'яленого бичка виявився іржавим, а смак гіркуватим - значить, рибу готували або зберігали неправильно. В інших випадках він однозначно порадує поціновувачів подібної риби.
Купити бичка азовського в магазині Рибка.
Риба. Ікра. Морепродукти. Доставка.
Харчова цінність і хім. складВ'ялений бичок втрачає близько 80% води, однак, при цьому в ньому залишаються всі корисні речовини - білки, вітаміни, кальцій та залізо.
Группа атрибутов | |
Стан продукту | В'ялена продукція, Патрана без голови |
Ареал проживання | Морська |
Природа | Дика |
Розмірний ряд (вага тушки, кг) | 0-0,5 |