Макарони Barilla Farfalle
Farfalle
500 грам.
Farfalle (з італ. Farfalle - метелик) - це сорт макаронів з твердої пшениці першого і другого сорту, який можна використовувати для приготування багатьох страв італійської, європейської, вегетаріанської кухні.
ОписМакарони Barilla Farfalle - це паста в формі метеликів, придумана у 16-м столітті в Ломбардії, коли про промислове виробництво пасти навіть і не думали, тому кожного метелика робили вручну. Крім відмінного смаку, ці макарони можуть порадувати своїм приємним зовнішнім виглядом. Важливо також те, що подаються вони з практично будь-якими стравами з дичини, птиці, риби, креветок, мідій, овочів (фарфалле з курчам і брокколі, фарфалле з брокколі і спаржею, паста фарфалле з кедровими горішками, печеним часником, сиром і каперсами, фарфалле в соєвому соусі з куркою та медом), як у якості гарніру, так і як основне блюдо, під різними соусами - томатним і овочевим з додаванням м'яса, сирним і вершковим з додаванням грибів і морепродуктів, та іншими, яких в італійській кухні сила-силенна. (фарфалле з лососем під вершковим соусом, фарфалле з неаполітанським томатним соусом). Приємним доповненням макарони Barilla Farfalle стануть в приготуванні м'ясних і курячих бульйонів, особливо з додаванням грибів і масла.
Харчова цінність і хім. складСклад: борошно твердих сортів пшениці, вода.
Харчова цінність в 100 г: білки - 12,0 г, жири - 1,5 г, вуглеводи - 72,2 г.