Макарони De Cecco Farfalle
Farfalle
500 грам.
Сучасне життя нам залишає все менше часу на приготування обіду. Макарони стануть для нас «чарівною паличкою», коли немає часу. А найкращі макарони - це італійські макарони. Наприклад, макарони De Cecco.
ОписЩо може бути простіше, ніж зварити макарони? Але ця простота геніальна. Кращі макарони випускають саме в Італії. Великих успіхів в макаронному справі досягла компанія De Cecco. Вона працює вже з 19-го століття, а на макаронному ринку з 1908 року. І хоча майже усюди виробляють макарони, De Cecco є одним з лідерів на даному полі. Секрет успіху - унікальні традиційні рецепти макаронів, які тут випускаються. Одними з кращих товарів є макарони De Cecco Farfalle. Зараз їх можна купити і в Україні. Саме виробництво дуже трудомістке. Старовинні рецепти залишаються в секреті. Головний фактор успіху цих макаронів - це використання пшениці твердих сортів, спеціальна технологія переробки самого зерна, коли використовується 65% самого ядра пшениці. Другим фактором є чиста джерельна вода, яку видобувають недалеко від самого заводу, вона славиться своєю чистотою та прохолодною температурою. В результаті виходять макарони, які відрізняються характерною шорсткістю та пористістю поверхні. Ці властивості дозволяють практично ідеально вбиратися соусу. Макарони De Cecco Farfalle - це справжні елітні макарони. Вони ніколи не злипаються і не розварюються.
Макарони farfalle, які спочатку виникли в регіонах Ломбардії та Емілії-Романьї (фарфалле, що в перекладі означає «метелики») названі так на честь своєї форми, що нагадує метелика, з невеликою складкою в центрі. Farfalle рекомендують готувати з вершковими соусами, горохом і шинкою; білими соусами з не яскраво вираженим смаком на основі лосося і вершків; соусами з ніжних і м'яких сирів з додаванням шафрану або карі. Вони також ідеально підходять для приготування різноманітних салатів з макаронів.
Харчова цінність і хім. складЕнергетична цінність - 342 кКал / 1493 кДж
Білки - 12,0 г
Вуглеводи - 70,2 г
Жири - 1,5 г
Склад: борошно, сіль, вода.