Фаршировані кальмари

Сьогодні у нас фаршировані кальмари - рецепт популярної гарячої страви з кальмарів, рису і печериць!

Що вам знадобиться

  • 1 кг філе кальмара (1 упаковка);
  • 200 г будь-якого твердого сиру;
  • 2 шт. цибулі;
  • 0,5 кг печериць;
  • 1 склянка рису;
  • 300 г майонезу (не менш від 67% жирності);
  • рослинна олія (будь-яке) - для смаження.

Приготування

  1. Кальмарів очистити, відварити до готовності.
  2. Зварити рис, попередньо підсолити воду. Солимо до смаку.
  3. У рослинній олії готувати цибулю до золотистого кольору, попередньо порізавши її дрібно, додати порізані дрібно печериці та смажити до готовності.
  4. Змішати рис з печерицями, акуратно нафарширувати цією масою охололі тушки кальмарів.
  5. Викласти приготований напівфабрикат на деко, верх змастити майонезом і зробити шапку з натертого сиру.
  6. Виставити температуру духовки на 200 градусів і запікати кальмари 10 хвилин.

 

Смачного!

Товару немає в наявності. Введіть Ваш email і ми надішлемо повідомлення, коли товар буде в наявності.