Іспанський стейк з тунця "Pimienta especial"
Час приготування: 10-15 хвилин
Натуральний стейк з тунця "Pimienta especial". Соковитий, ніжний, пікантний. Ідеальне блюдо для любителів відчути справжній смак цієї чудової риби. Відомий східно-іспанський рецепт від одного з кращих кухарів світу, Феррана Адріа-і-Акоста.
Інгредієнти:
4 стейка з охолодженого тунця 175-200 г
4 чайні ложечки оливкової олії
½ столової ложки чорного меленого перцю
½ столової ложки білого меленого перцю
½ столової ложки червоного меленого перцю
жменя руколи
часточки лимону
Приготування:
1. Змастіть порізані стейки оливковою олією. Підсолити. Для тих, хто любить більш просмажене м'ясо, радимо зробити маленькі надрізи уздовж і поперек стейків.
2. Перемішайте 3 види перцю в одній ємності і посипте стейки рівномірними жменьками. Важливий момент: перець необхідно додавати за смаком!
3. Нагрійте сковороду трохи більше середнього. Викладіть стейки і обсмажуйте 2-3 хвилини з кожної сторони (залежно від бажаного ступеня готовності).
Подавайте блюдо гарячим, з гарніром із жмені руколи та часточок лимону.
Смачного вам!
Вибрати тунця >>>