Ікра кети фасована, сорт 2 (500 грамм)
Caviar Oncorhynchus keta
Готова до вживання. Солоність середня, сорт 2.
Розморожується та фасується з ікри шокової заморозки.
Склад: ікра кеті, сіль. НЕ містить консервантів!
Термін придатності: 14 днів від дати виготовляення. Зберігати при температурі -2 -4 С.
Ікра кети (царська) має помаранчево-червоні великі зерна. Багата калієм, кальцієм фосфором, лецитином, амінокислотами. У складі ікри кети до 18% Омега-3 поліненасичених жирних кислот, до 30% легкозасвоюваного білку. За калорійністю та енергетичною цінністю перевершує м'ясо.
ОписКета - друга за чисельністю риба із сімейства далекосхідних лососів (перша - горбуша), мешканець північній частині Тихого океану. Нереститься кета, починаючи з трирічного віку.
Ікра кети - найбільша з усіх, які є у риб сімейства лососевих. Розмір зерен ікри кети близько 7 мм, часто досягає 9 мм.
Завдяки розмірам, ікра кети має соковитий смак і приємний запах, високо цінується кулінарами за зовнішню презентабельність.
Ікра кети - цінний харчовий продукт. В її складі високий вміст амінокислот і мінералів, ненасичених кислот і білка, які покращують розумову діяльність, запобігають серцево-судинним захворюванням, знижують ризик утворення тромбів і деяких видів онкологічних захворювань, покращують кровопостачання, структуру шкіри, волосся, нігтів, і в цілому запобігають старінню організму.
Замовити з доставкою і купити лососеву ікру Ви завжди зможете в інтернет-магазині "Рибка".
Зерниста ікра кети. Лососева ікра.
Ікра. Риба. Морепродукти. Доставка.
Харчова цінність і хім. складВода 46.9 g
Вуглеводи 1 g
Харчові волокна 0 g
Жири 13.2 g
Білки 31.5 g
Холестерин 310 mg
Зола 7.4 g
Енергетична цінність: 249 kcal
Від Вуглеводів 4
Від Жирів 118.8
Від Білків 126
Макроелементи
Калій, K 90 mg
Кальцій, Ca 90 mg
Магній, Mg 129 mg
Натрій, Na 2284 mg
Сірка, S ~
Фосфор, P 490 mg
Хлор, Cl ~
Мікроелементи
Залізо, Fe 1.8 mg
Группа атрибутов | |
Види риби | Ікра лососева, Ікра кети |
Стан продукту | Розморожена |
Об'єм | 251-500 грам |
Тип упаковки | Пластиковий контейнер |