Ікра щуки (500 грам)
Икра Esox lucius
Ікра щуки пастеризована фасована у пластикову банку.
Склад: ікра щуки, харчова сіль. Консервантів немає.
Термін придатності та зберігання: при t від - 2 °С до - 4 °С не більше 30 днів з дати виготовлення.
Ікра щуки містить близько 30 відсотків легкозасвоюваного білка. Особливу увагу варто звернути на те, що багато дієтологів у якості більш здорового, в порівнянні з м'ясом, джерела білків рекомендують вживати рибопродукти. Ікра щуки багата на вітаміни А, Е, D і групи В.
Головна дія вітаміну А полягає у допомозі при зростанні міцних нігтів, здоров'я шкіри, волосся та зубів. Також він підвищує опірність органів дихання різним інфекціям, перешкоджає розвитку шкірних захворювань (таких неприємних, як фурункули та карбункули).
Вітамін Е теж корисний для шкіри: він, окрім всього, прискорює загоєння опіків. Також він сприяє розчиненню кров'яних тромбів та оберігає жінок від викиднів.
Вітамін D ми отримуємо з сонцем або з їжею. При нестачі цього вітаміну зуби починають руйнуватися, а у дітей може розвинутися навіть настільки серйозне захворювання, як рахіт.
Вітаміни групи В мають велику сферу впливу на наше здоров'я.
Вітамін В9, або фолієву кислоту, особливо потребує організм вагітної жінки. У період підготовки до зачаття та в перші тижні розвитку малюка вона дозволить уникнути багатьох дефектів росту, таких, як аномалії внутрішніх органів або недорозвиненість нервової системи.
Ікра щуки також містить залізо, йод, фосфор та інші мінеральні речовини, які необхідні для повноцінного функціонування організму, для підвищення рівня гемоглобіну та для нормалізації кров'яного тиску.
Замовити з доставкою та купити ікру щуки Ви завжди зможете в інтернет-магазині "Рибка".
Корисна ікра щуки в нашому магазині.
Ікра. Риба. Доставка.
Харчова цінність і хім. складІкра щуки завдяки великому вмісту легкозасвоюваного білка, поліненасичених жирних кислот, лецитину, мінеральних речовин, а також вітамінів, відрізняється високою поживною цінністю та рекомендується дієтологами у якості важливого компонента здорового та дієтичного харчування.
Регулярне вживання в їжу ікри щуки допомагає підтримувати рівень гемоглобіну в крові та артеріального тиску на належному рівні.
Ікра щуки містить: фосфор, йод, залізо та інші корисні речовини, необхідні нашому організму для того, щоб він нормально функціонував. Ікру щуки купувати варто тим, хто «не дружить» з власним кров'яним тиском або хоче підвищити рівень гемоглобіну.
Як і всі інші рибні продукти, ікра щуки є природним афродизіаком - вона не тільки підвищує загальний життєвий тонус, але додає сили на «любовному фронті».
У ікрі щуки немає шкідливих жирів та вуглеводів, зате є дуже корисні та рідкісні поліненасичені жирні кислоти Омега- 3, які часто прописуються лікарями у складі дуже дорогих БАДів. Недостатня кількість Омега-3 в людському організмі призводить до швидкого старіння та розвитку атеросклерозу, а також збільшує ризик виникнення онкозахворювань.
Склад:
Ікра щуки, сіль. Вітаміни: В1 - 0,43 мг; В2 - 0,73 мг; РР - 0,4 мг
Вміст у 100 г продукту:
Білки: 26,00 г
Жири: 3,00 г
Вуглеводи: 0,00 г
Вітаміни: В1 - 0,43 мг; В2 - 0,73 мг; РР - 0,4 мг.
Енергетична цінність: 131 ккал.
Группа атрибутов | |
Види риби | Ікра щуки |
Стан продукту | Охолоджена |
Об'єм | 0-250 грам |
Тип упаковки | Пластиковий контейнер |