Гребінці морожені очищені 31-40 Polar Seafood (1 кг)
Patinopecten yessoensis
М'ясо морських гребінців. В одному фунті від 31 до 40 штук свіжоморожених очищених гребінців. Глазурі близько 20%.
Перед приготуванням морепродукти розморожують при кімнатній температурі або в холодильній камері, не розкриваючи упаковку.
Виробник: компанія Polar Seafood (Данія).
ОписМорські гребінці (Patinopecten yessoensis), а точніше, приморські промислові гребінці - це великі двостулкові молюски із загону Pectinoida. Живуть на глибині близько 50 метрів, на прибережних мілководдях Японського моря. Максимальна поперечна довжина ребристої раковини близько 20 см.
Натуральне і якісне м'ясо морського гребінця кремового кольору і приємно пахне морем.
Страви з морських гребінців готують швидко - кілька хвилин:
• відварюють і тушкують;
• готують на грилі або на пару;
• обсмажують на вершковому маслі або запікають у соусі.
З делікатесними морепродуктами гармонійно поєднуються гарніри з картоплі, рису або бобових. А кінза, імбир, рукола, кедрові горішки, гострий перець, часник, цибуля порей і цитрусові додають пікантності та відтіняють легкий солодкуватий смак молюсків. Подають з різними соусами: сметанним або томатним, імбирним або цитрусовим.
Щоб приготувати незвичайне морське блюдо, можна купити гребінці в магазині Рибка. Організовується доставка в Києві і в інших містах України.
Харчова цінність і хім. складМорські гребінці (Patinopecten yessoensis), а точніше, приморські промислові гребінці - це великі двостулкові молюски із загону Pectinoida. Живуть на глибині близько 50 метрів, на прибережних мілководдях Японського моря. Максимальна поперечна довжина ребристої раковини близько 20 см.
Натуральне і якісне м'ясо морського гребінця кремового кольору і приємно пахне морем.
Страви з морських гребінців готують швидко - кілька хвилин:
• відварюють і тушкують;
• готують на грилі або на пару;
• обсмажують на вершковому маслі або запікають у соусі.
З делікатесними морепродуктами гармонійно поєднуються гарніри з картоплі, рису або бобових. А кінза, імбир, рукола, кедрові горішки, гострий перець, часник, цибуля порей і цитрусові додають пікантності та відтіняють легкий солодкуватий смак молюсків. Подають з різними соусами: сметанним або томатним, імбирним або цитрусовим.
Щоб приготувати незвичайне морське блюдо, можна купити гребінці в магазині Рибка. Організовується доставка в Києві і в інших містах України.
Группа атрибутов | |
Стан продукту | Свіжоморожені |