Креветка аргентинська у панцирі с/м 21-30 Pescar (2 кг)
Hymenopenaeus muelleri
Дика аргентинська червона креветка (Argentine Red Shrimp, патагонська креветка). Свіжоморожена. Без голови. Без льоду! Тільки сухе заморожування. Розмір 21/30 (21-30 шт на 1 кг).
ОписАргентинська креветка (Hymenopenaeusmuelleri) має м'ясо із щільною текстурою та солодким, як у омара, маслянистим ароматом. При варінні м'ясо креветки стає біло-рожевого кольору.
Дика аргентинська червона креветка мешкає у холодних водах уздовж південно-західного узбережжя Атлантики від Бразилії до Аргентини. Зазвичай креветка мешкає на глибині близько 100 метрів та видобувається на мілководді на глибині близько 25 метрів.
Голова аргентинської креветки невелика у порівнянні зі спинною частиною, яка й використовується у приготуванні.
Ікру креветка не виношує, відразу розкидаючи її в товщу води.
Останні десять років аргентинська креветка - безпосередній конкурент російської північній (далекосхідної) креветки на японському ринку. Японці, які споживають м'ясо аргентинської креветки у сирому вигляді, характеризують її як більшу, але менш смачну для сироїдіння.
Також зріс попит на аргентинську креветку на європейському ринку. Це пов'язано з порівняно великими розмірами аргентинської креветки, презентабельність якої важлива в торгівлі та кулінарії.
Аргентинська червона креветка може сягати розміру 20-25 см у довжину, та важити 30 - 40 г. Зростає креветка швидко. Веде придонний спосіб життя.
Аргентина, за деякими даними, навіть почала розробляти нові місця промислу креветки. І витрати на розробку цього промислу, за прогнозом Аргентинського національного науково-дослідного інституту рибальства (INIDEP), виправдалися.
Аргентинська креветка видобувається з вересня по березень. Її популяції непостійні та залежать від умов навколишнього середовища та переміщень.
Ідеально підходить для любителів морепродуктів. Легка у приготуванні. Чудова для смаження на грилі.
На замітку покупцеві!
Шановний користувачу, хочемо підкреслити, що аргентинська креветка - дика, тобто, знаходиться у природному середовищі існування з природним харчуванням.
Креветка - придонний океанічний житель, тому з їжею в її організм потрапляє пісок та дрібні камінці. Особливості будови аргентинської дикої креветки такі, що її стравохід розташований у центрі верхньої частини спини (візуально він розпізнається як темна смуга).
Тому при обробці креветки необхідно цей стравохід прочищати / промивати, щоб уникнути попадання у їжу дрібного сміття, який не є м'ясом креветки.
Замовити та купити аргентинську креветку з доставкою можна в нашому інтернет-магазині.
У нас тільки свіжі і дуже смачні морепродукти! Купити морепродукти у магазині «Рибка».
Харчова цінність і хім. складСклад продукту:
Вода 75.3 g
Вуглеводи 0 g
Харчові волокна 0 g
Жири 1.7 g
Білки 20.6 g
Холестерин 210 mg
Зола 2.4 g
Енергетична цінність: 98 kcal
Від Вуглеводів 0
Від Жирів 15.3
Від Білків 82.4
Макроелементи:
Калій, K 220 mg
Кальцій, Ca 70 mg
Магній, Mg 50 mg
Натрій, Na 540 mg
Фосфор, P 225 mg
Мікроелементи:
Залізо, Fe 1.8 mg
Группа атрибутов | |
Стан продукту | Свіжоморожені, З головою, В панцирі, Суха заморозка |
Ареал проживання | Океанична |
Природа | Дика |
Розмірний ряд (вага тушки, кг) | 21-30 |